Onda ens il·lumina per segona vegada consecutiva enguany amb la II edició del 'Concurs de Decoració Nadalenca'

L'Ajuntament d'Onda ha anunciat la segona edició del 'Concurs de Decoració Nadalenca', una iniciativa destinada a fomentar la participació ciutadana i embellir els carrers de la ciutat amb motius nadalencs

Cultura 28 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
0R6A3272

El certamen, que va tindre una reeixida participació l'any passat amb 59 propostes, cerca crear un ambient màgic i festiu als carrers d'Onda.

El concurs es divideix en dues categories: col·lectiva i particular. La categoria col·lectiva inclou decoracions d'edificis, façanes, carrers i places, mentre que la categoria particular abasta balcons, portes, finestres, façanes i jardins exteriors. S'atorgaran premis en efectiu als tres primers llocs de totes dues categories, amb sumes que van des de 1.000 euros fins a 250 euros.

El jurat, compost per membres d'associacions locals, avaluarà les decoracions en funció de criteris com el disseny, l'originalitat, la il·luminació, el foment de valors locals, l'ús de materials reciclats i el contingut didàctic.

La regidora de l'àrea de Comerç i Turisme, María Baila, va destacar la importància del concurs per a submergir els carrers d'Onda en l'esperit nadalenc i fomentar el turisme en la localitat durant estes dates especials. Els interessats poden obtindre més informació i presentar les seues sol·licituds fins al 14 de desembre, i les decoracions han d'estar llestes entre el 15 de desembre de 2023 i el 7 de gener de 2024.

Te puede interesar
Lo más visto