La Policia Local d'Almenara i la Guardia Rural reforcen els controls tan necessaris per a la recol·lecció de cítrics

La Policia Local d'Almenara i la Guardia Rural han reforçat la campanya especial de vigilància durant la temporada de recol·lecció de cítrics

Successos 28 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
awdwad

En esta iniciativa, destaquen els vols del dron, que s'utilitzen per a tasques de supervisió i control, fent costat a les patrulles terrestres.

El dron s'empra per a identificar vehicles i quadrilles que estan duent a terme la recol·lecció, permetent dirigir a les patrulles a ubicacions específiques per a realitzar controls. Javier Navarro, Cap de la Policia Local d'Almenara, va explicar que esta estratègia ajuda a la detecció de possibles furts i robatoris, millorant l'eficiència de les operacions de vigilància.

Borja Forner, regidor d'Agricultura i Guarderia Rural, va ressaltar la importància d'estos controls i va agrair el treball de la Guarderia Rural i la Policia Local. A més, es va esmentar la participació en la campanya especial de la DGT sobre furgonetes i camions, amb un èmfasi particular en esta temporada de recol·lecció.

La Policia Local d'Almenara ha detectat recentment un furt d'alvocats, aconseguint la recuperació de la mercaderia i l'obertura de diligències prèvies contra els presumptes autors. També, gràcies als vols del dron, es van identificar accions urbanístiques potencialment il·legals en la zona de la marjal, informant el departament d'Urbanisme per a prendre les mesures corresponents.

Te puede interesar
Lo más visto