Morella celebrarà la seua novena edició de la tòfona del 23 al 25 de febrer de 2024

La novena edició del festival gastro-literari Morella Negra com la Tòfona està programada per als dies 23, 24 i 25 de febrer de 2024

Cultura 28 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
Morella negra divendres 2023MIG_0412

La Canyeta Literària, l'associació organitzadora de l'esdeveniment, col·labora amb l'ajuntament per a planificar les activitats, panells i presentacions que formaran part d'esta nova edició. El jurat del premi Tuber melanosporum ja està revisant les novel·les candidates, i s'espera que anuncien als finalistes al gener.

La programació de l'edició 2024 inclourà una combinació de personalitats destacades en el món de la novel·la negra i talents emergents. La taula "Forces de l'ordre km 0" tornarà al festival per segona vegada a causa de l'èxit de l'any anterior. El festival es caracteritza pel seu enfocament únic que fusiona la literatura amb la gastronomia, destacant la tòfona negra dels Ports a la Sala de degustació gastro-literària Sergio Beser.

L'alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, va expressar el seu suport a esta iniciativa cultural que ha consolidat la seua presència en el calendari de la ciutat. Va convidar a la comunitat a gaudir d'esta cita del 23 al 25 de febrer i a explorar la ciutat de Morella.

Jorge García, comissari del festival, va agrair el suport de l'ajuntament i va anticipar que estan treballant en una programació interessant amb figures destacades de la novel·la negra i el True Crime per a oferir una novena edició completa i atractiva.

Te puede interesar
Lo más visto