L'ateneu i l'uji revelen escrits inèdits del professor germà colón

L'Ateneu de Castelló i la Universitat Jaume I (UJI) col·laboren per a presentar el llibre 'Escrits inédits i dispersos de Germà Colón'

Cultura 29 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
scawf

L'esdeveniment de presentació es durà a terme el 30 de novembre a les 19.00 hores en l'edifici Menador Espai Cultural, situat en la plaça Hort Sogueros.

En la presentació participaran Santiago Fortuño, president de l'Ateneu i catedràtic emèrit de l'UJI; Lluís Gimeno i Carmen Lázaro, de l'UJI; María Pilar Perea, de la Universitat de Barcelona; i Pedro Álvarez de Miranda, catedràtic de Llengua Espanyola de la Universitat Autònoma de Madrid i membre de número de la Reial Acadèmia Espanyola.

L'obra ofereix una visió completa dels diversos escrits de Germà Colón, abordant temes i tipologies variades que reflecteixen l'amplitud dels seus coneixements i l'extensió dels àmbits que va analitzar al llarg de la seua carrera. L'esdeveniment és d'entrada gratuïta fins a completar l'aforament, brindant al públic l'oportunitat de submergir-se en el llegat literari d'este destacat expert.

Te puede interesar
Lo más visto