Vinaròs controlarà l'aforament de les platges a partir de l'1 de juliol

Aquesta mesura està inclosa en el Pla de Contingències adaptat a la crisi sanitària

Sanitat 29 de junio de 2020 REDACCIÓ
playa vinaròs

L'Ajuntament de Vinaròs ha enviat a la Generalitat Valenciana el Pla de Contingència de les Platges i Cales de Vinaròs per a gestionar els 25 punts de bany de la localitat d'acord amb el nou escenari plantejat per la crisi del coronavirus.

A partir del pròxim 1 de juliol, les platges i cales s'aniran adaptant de manera progressiva al Pla de Contingència aprovat per l'Òrgan Gestor de Platges de Vinaròs el 23 de juny. Per a garantir el distanciament social d'un metre i mig és fonamental el control de l'aforament. A les platges de Fora Forat i El Clot, per exemple, s'habilitarà un accés d'eixida i un altre d'entrada. Al Fortí existiran tres sectors diferenciats amb les seues entrades i eixides.

El regidor d'Interès Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, s'ha mostrat satisfet per l'aprovació amb el consens de tots els grups municipals i apel·la al civisme i bon comportament dels visitants i conciutadans perquè tots i totes puguen gaudir de les platges i cales amb seguretat i higiene.

Els visitants podran saber l'aforament disponible en cada platja a través d'una web informativa que es posarà en funcionament en els pròxims dies.

Per a l'aforament en les cales s'instal·laran senyals amb la informació, amb els usos recomanats i els telèfons d'emergències a la disposició dels usuaris.

Per a ajudar a complir aquestes normes i informar els usuaris, l'Ajuntament comptarà amb operadors de plans de contingències contractats per la Generalitat Valenciana i amb un nou servei policial que s'encarregarà de vetlar pel compliment de les normes i recomanacions.

Te puede interesar
Lo más visto