La Diputació de Castelló impulsa la participació ciutadana amb el Consell Provincial de governança participativa

Este òrgan busca establir un diàleg constant i directe amb els ciutadans de la Provincia de Castelló

General 29 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
Consejo Provincial de Gobernanza Participativa

Presidit per la diputada de Participació i Transparència, María Tormo, este òrgan busca establir un diàleg constant i directe amb els ciutadans dels diferents municipis i comarques de Castelló, escoltant les seues opinions i considerant les seues preferències en la presa de decisions.

La funció principal del Consell és facilitar una col·laboració oberta i transparent amb la ciutadania, fonamentant les decisions preses en este òrgan sobre la base de les seues preferències. María Tormo ressalta la importància d'este òrgan com un instrument clau per a integrar les aportacions de la societat civil en les polítiques públiques de la Diputació.

Durant anys, el Consell de Governança ha col·laborat amb la societat civil en el disseny de polítiques per al turisme, l'esport i la lluita contra el despoblament rural. En esta nova etapa, es va aprovar la realització d'un taller sobre els nous reptes i desafiaments de la participació ciutadana a nivell local, programat per al 14 de desembre.

El Consell de Governança Participativa està compost per 20 membres, incloent-hi representants polítics, alcaldes, federacions veïnals i diverses associacions ciutadanes, treballant junts per a enfortir la participació ciutadana en la presa de decisions públiques.

Te puede interesar
Lo más visto