Marta Barrachina destaca el compromís de la diputació amb entitats socials en el pressupost 2024

La presidenta de la Diputació de Castelló va emfatitzar que la sanitat i la prevenció són crucials

Política 30 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
awdwa

Entre les ajudes destacades, es troba una subvenció directa de 12,000 euros per a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de la província. A més, s'ha anunciat l'adquisició d'un vehicle per a la AECC, facilitant trasllats de pacients a centres sanitaris.

Barrachina va emfatitzar que la sanitat i la prevenció són crucials, i este compromís es reflectirà en el pressupost de 2024 amb més de 40 noves línies d'ajuda. Estes accions formen part dels cinc eixos principals del pressupost, que inclouen l'impuls als municipis, la dinamització de la província, l'atenció directa a les persones, la generació d'oportunitats i l'aposta per la identitat.

El pressupost també aborda necessitats en l'àrea sanitària, destinant recursos necessaris i reivindicant inversions. El conveni amb la AECC és part de l'eix d'atenció directa a les persones, dissenyat per a crear benestar i progrés, generant igualtat real i prioritzant el suport a persones i associacions necessitades a la província. S'inclouen ajudes directes a entitats com Asemi, Asolecas, Apnac i Smara.

La presidenta va destacar que la Diputació està compromesa amb atendre les necessitats i estar al costat dels municipis i la ciutadania, prioritzant l'urgent i posant als castellonencs en primer lloc.

Te puede interesar
Lo más visto