El Comité Olímpic Espanyol Reconeix la Carrera de les Empreses de Castelló com a Esdeveniment Esportiu Sostenible

En un acte presidit per Alejandro Blanco, president del (COE), es va entregar el Segell d'Esdeveniment Esportiu Sostenible a la Carrera de les Empreses Cambra de Comerç de Castelló

Esports 30 de noviembre de 2023 Redacció Redacció

Esta carrera, organitzada per Saúl Brand, va tancar la seua primera edició amb més de 1400 inscrits i la participació de més de 90 empreses de la província.

La segona edició, programada per al 28 d'abril de 2024, cerca involucrar a empreses castellonenques en activitats relacionades amb la salut, l'esport i el benestar laboral. La Carrera de les Empreses ha obtingut el distintiu d'Esdeveniment Esportiu Sostenible del COE, sent el primer esdeveniment d'esta categoria a la província.

IMG_3426

Andrés Vera, de Saúl Brand i primer olímpic de Castelló, va expressar el seu orgull per este assoliment en la segona edició de la carrera. Alejandro Blanco va felicitar a Saúl Brand per no sols organitzar una carrera saludable sinó també per transmetre els valors de l'esport. A més, va reconéixer l'esforç de reunir esportistes olímpics, alguns dels quals van signar el manifest de sostenibilitat del COE durant l'esdeveniment.

La cerimònia va comptar amb la presència de diversos esportistes olímpics de la província, autoritats locals i representants de la Cambra de Comerç de Castelló, reforçant la importància d'esdeveniments esportius sostenibles en la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto