L'Ateneu de Castelló Ret homenatge a Xarxa Teatre Explorant els seus Grans Èxits

L'edifici Menador acollirà una conferència divendres que ve, 1 de desembre, a les 19.00 hores, on Mireia Marqués, repassarà la trajectòria de la companyia teatral

Cultura 30 de noviembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3428

La conferència, titulada ‘Xarxa Teatre: de Castelló al mòn’, explorarà els orígens i els espectacles més emblemàtics d'esta prolífica companyia que ha portat el nom de Castelló per tot el món.

Xarxa Teatre, fundada en 1983, és reconeguda pel seu talent, ambició i professionalitat, factors clau en els seus innombrables èxits a nivell mundial. La companyia combina tradició i innovació en els seus espectacles, destacant l'espectacularitat, la cura del vestuari, l'escenografia, la música i trames que aborden temes universals i compromesos.

‘La Nit Màgica’, ‘Ves-los e Vents’, ‘Déus o Bèsties’ i ‘El foc de la mar’ són alguns dels reeixits espectacles que han portat la marca ‘made in’ Castelló a Europa, Amèrica, Àsia i el nord d'Àfrica. La conferència oferirà un viatge per estos assoliments que han situat a Xarxa Teatre en l'escena teatral internacional.

Te puede interesar
Lo más visto