La plaça de bous ‘Vinaròs Arena’ acollirà el XIX Festival Internacional de Curtmetratges

Les projeccions dels curts finalistes seran del 21 al 23 de juliol, i el lliurament de premi l'1 d'agost

Cultura 29 de junio de 2020 REDACCIÓ
Vinarossssss-710x500

El XIX Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs se celebrarà en la plaça de bous i està organitzat per la Fundació Caixa Vinaròs i l'Ajuntament. L'Ajuntament de la capital del Baix Maestrat arreplega en el programa d'actes per a aquest estiu la celebració de l'edició del festival en la plaça de bous del 21 al 24 de juliol, mentre el lliurament de premi se celebrarà l'1 d'agost.

Els curts finalistes que es disputaran els premis del jurat i del públic es projectaran els dies 21, 22 i 23 de juny. El dia 24 es projectarà la Macedònia de Curts, és a dir, curts que l'organització considera interessants però que no han sigut seleccionats com a finalistes.

La pandèmia del COVID-19 ha obligat a canviar el lloc enguany, fins i tot es va estudiar que el festival es realitzara a través de la xicoteta pantalla.

De moment, el consistori ha revelat en el programa d'actes que el festival se celebrarà en la plaça de bous, encara que no es descarta que puguen passar-se els curtmetratges a través d'una televisió comarcal perquè arriba a més gent, ja que l'aforament de la plaça de bous és d'unes 350 persones.

Te puede interesar
Lo más visto