Aproven pressupost de 24,8 milions d'euros per a transformar l'Alcora

L'Ajuntament de l'Alcora ha aprovat un pressupost de 24,8 milions d'euros per a l'any 2024, un 32% superior al de 2023, amb cap vot en contra (12 a favor i 5 abstencions)

Economía 05 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
aefae

L'alcalde, Samuel Falomir, va destacar que estos comptes busquen transformar el municipi, garantir serveis públics de qualitat i atendre les necessitats socials

DESTACADES INVERSIONS PER A 2024

El capítol d'inversions ascendeix a 9,5 milions d'euros, sent aproximadament el 60% provinent de subvencions d'altres administracions. Inclou projectes com la construcció de la nova biblioteca (primer projecte de la Casa de la Cultura), adquisició de terrenys per a VPO, recuperació de l'edifici fundacional de la Real Fàbrica, millores en instal·lacions esportives, projectes del pla Edificant, creació d'una zona verda en Moreral, construcció de banys públics en Araia, entre altres.

Falomir va subratllar la responsabilitat econòmica de l'Ajuntament, destacant la capacitat per a mobilitzar recursos i aconseguir ajudes externes. També va anunciar una reducció del 10% en l'IBI per als residents en 2024 i va expressar el seu orgull per la gestió eficient de l'equip municipal.

L'alcalde va concloure que este pressupost és un instrument per a abordar els desafiaments actuals, garantir serveis de qualitat i respondre a les necessitats socials, assegurant el progrés i benestar de l'Alcora.

Te puede interesar
Lo más visto