Benicarló visita l'Ajuntament d'Alcanar per conéixer el model de gestió de la seua piscina

Una delegació de Benicarló, encapçalada per l'alcalde Juanma Cerdà i acompanyada pels regidors d'Urbanisme i Esports, ha visitat l'Ajuntament d'Alcanar per a conéixer de prop el model de gestió de la piscina municipal d'este municipi del Montsià

General 05 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
piscina

El propòsit de la reunió va ser obtindre informació detallada sobre la gestió de la instal·lació aquàtica a Alcanar i entendre com el model implementat ha contribuït al reeixit funcionament de la seua piscina municipal.

Actualment, la piscina d'Alcanar opera sota un sistema de gestió compartida, on l'Ajuntament i l'empresa responsable del servei comparteixen beneficis i pèrdues. Segons el regidor d'Urbanisme de Benicarló, este model podria aplicar-se a la seua ciutat sempre que els percentatges de beneficis i pèrdues resulten atractius per a les empreses que opten per gestionar el servei.

Juan Pascual Sorlí va agrair al municipi d'Alcanar per compartir el seu coneixement i experiència, expressant optimisme sobre l'aplicació d'este model de gestió, la qual cosa permetria la reobertura de les instal·lacions de la piscina amb un mínim de garanties.

La visita es va dur a terme en un ambient col·laboratiu, on es van intercanviar idees i experiències relacionades amb la gestió eficient d'instal·lacions esportives. Esta iniciativa forma part dels esforços de l'Ajuntament de Benicarló per a trobar solucions efectives per a la reobertura de la piscina, tancada des de l'any 2020.

Te puede interesar
Lo más visto