Reben a Castelló el certificat per a prestar servei operatiu 25 policies locals de tota la Comunitat Valenciana

Les instal·lacions de Tetuan XIV, seu de la Policia Local de Castelló, van ser l'escenari de la jornada de clausura del curs de Guies Canins Especialistes en Detecció de Substàncies Oloroses, organitzat per (IVASPE).

Successos 05 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
awdwa

Després de superar les proves finals, 25 policies locals de tota la Comunitat Valenciana, juntament amb els seus respectius cans, van rebre la certificació que els permetrà prestar servei operatiu.

El curs, amb una duració de 150 hores, es va dur a terme a Cheste, Torrent i Castelló, comptant amb tres instructors i tres col·laboradors, un dels quals va ser l'Oficial Jaime Belaire Benages de la Unitat Canina de la Policia Local de Castelló. El lliurament de certificacions va comptar amb la presència d'autoritats locals i representants d'altres localitats.

Antonio Ortolá, regidor de Seguretat i Emergències, va expressar el seu honor per acollir la jornada de clausura en la seu Central de la Policia Local de Castelló, destacant la importància i el compromís compartit en matèria de seguretat. Va subratllar l'esforç dedicat a la preparació d'estos binomis caní-guia i la inversió en seguretat per a fer de Castelló una ciutat més segura.

Te puede interesar
Lo más visto