Adjudicada la renovació de la gespa del camp de futbol B del Gaetà Huguet

La regidora d'Esports, Maica Hurtado, ha anunciat que la renovació de la gespa del camp de futbol B del Gaetà Huguet començarà després de l'aturada vacacional de Nadal

Economía 07 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
Captura

Els actuacions, que duraren sis setmanes, és realitzaran per un cost de 333.099 euros. L'empresa adjudicatària és la mateixa que va intervindre en els instal·lacions de Gran Via.

Entre els millores previstes destaquen la substitució dels protectors dels canons de reg, el subministrament i la instal·lació de dues jocs de porteries abatibles de futbol 7, i la millora de la qualitat de la gespa artificial. A més, s'ampliarà el termini de garantia a quatre anys. 

Hurtado ha informat que és reuniran amb els clubs que entrenen al camp per buscar alternatives mentre duren els obres. Pel finançament, s'aportaren 29.678,96 euros en aquest exercici i els 303.420,04 restants és cobriran l'any següent.

La regidora també ha recordat altres millores als instal·lacions esportives, com els obres d'il·luminació dels *pistes d'atletisme per 469.632,7 euros, i ha destacat l'interès per millorar l'eficiència energètica en els instal·lacions municipals.

Te puede interesar
Lo más visto