Carmina Ballester explora Investigacions Científiques en l'UJI sobre l'Aigua i Destaca la Col·laboració amb la Ciència a Onda

Acompanyada pel científic Sergio Chiva, l'alcaldessa va participar en reunions de grups d'investigació i va visitar instal·lacions i laboratoris

General 07 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
dszfww

En el marc del programa "Science Meets Regions Comunitat Valenciana 2023", l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, va participar en una jornada a la Universitat Jaume I, on es va submergir en l'àmbit acadèmic i va conéixer de prop les investigacions científiques relacionades amb l'aigua.

Onda va ser seleccionada entre dotze ciutats de la Comunitat per a participar en este aparellament entre científics i polítics, amb l'objectiu de fomentar la col·laboració i l'intercanvi de coneixements entre tots dos mons. L'alcaldessa va destacar la importància de la ciència en la presa de decisions i la formulació de polítiques públiques, agraint a l'UJI i a Sergio Chiva per l'oportunitat.

Durant la jornada, van sorgir vies de col·laboració per al projecte del Pulmó Verd d'Onda amb l'UJI i Espaitec. Ballester va expressar el seu compromís de continuar treballant per a integrar la ciència en la presa de decisions i contribuir al progrés d'Onda.

La iniciativa "Science Meets Regions Comunitat Valenciana 2023" és impulsada per l'Associació Ciència en el Parlament (CEEP), amb l'objectiu d'acostar la ciència a la presa de decisions en l'elaboració i gestió de polítiques públiques. L'activitat busca enfortir la col·laboració entre científics i polítics per a impulsar el progrés basat en el coneixement científic.

Te puede interesar
Lo más visto