Onda Genera Ocupació i Oportunitats de Formació en Agricultura Ecològica i Obra de paleta

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa el taller d'ocupació "Et Formem Onda III", oferint contractes laborals d'un any a vint ondenses desocupats

Educació 08 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
foment

El programa, que compta amb una subvenció de més de 520,000 euros de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i del Fons Social Europeu Plus, té com a objectiu capacitar a persones en risc d'exclusió en les àrees d'agricultura ecològica i obra de paleta.

Els participants rebran formació pràctica i teòrica de professionals experts en el camp, obtenint experiència valuosa i un certificat professional en completar el programa. Este certificat reconegut enfortirà les perspectives laborals a llarg termini dels beneficiaris.

Vicent Bou, regidor d'Innovació, Ocupació i Emprenedoria, va destacar el compromís continu de l'Ajuntament en la cerca d'oportunitats inclusives per a millorar la formació i el benestar dels ondenses. A més, l'Agència d'Ocupació Onda Inserida ofereix diverses ofertes d'ocupació en la seua pàgina web i facilita instal·lacions per a programes de formació empresarial.

Te puede interesar
Lo más visto