Marta Barrachina Destaca la Importància de la Gastronomia de Castelló en la Fira de Nadal de la Diputació

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, va visitar la Fira de Nadal Castelló Ruta de Sabor, destacant la importància de ser ambaixadors de la gastronomia local

Cultura 08 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
Feria de Navidad Castelló Ruta de Sabor

La fira, que estarà oberta fins al diumenge 10 en la plaça Hort Sogueros, ofereix productes de proximitat i de qualitat que representen la marca Castelló Ruta de Sabor.

Barrachina va emfatitzar l'aposta pel consum de productes locals durant el Nadal i va recórrer els expositors acompanyada per Andrés Martínez, vicepresident i responsable de l'àrea Turística. La fira inclou presentacions de productes i showcookings a càrrec dels tres restaurants amb Estrella Michelin de la província.

La presidenta va subratllar que la fira forma part de l'estratègia de promoure el turisme gastronòmic, sent un dels pilars fonamentals de la política turística de la Diputació. A més, va indicar que reforçar la projecció de la marca Castelló Ruta de Sabor és un dels eixos principals del pressupost 2024 del Patronat Provincial de Turisme.

La Fira de Nadal és part de la programació dissenyada pel Patronat Provincial de Turisme per a consolidar la marca Castelló Ruta de Sabor de nivell provincial i nacional, buscant que el sabor a Castelló siga gaudit durant tot l'any.

Te puede interesar
Lo más visto