Èxit en la Campanya Escolar de Visita a la Llotja "Peix del Grau" a Castelló

La campanya escolar de visita a la llotja "Peix del Grau" ha sigut un gran èxit, amb la participació de més de 835 alumnes de 34 col·legis de la ciutat

Successos 08 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-12-08 at 13.04.06 (3)

Esta iniciativa, organitzada per l'Ajuntament de Castelló i la Confraria de Pescadors de Sant Pere del Grau, té com a objectiu fomentar l'estil de vida mariner entre els més xicotets.

Durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, els escolars van tindre l'oportunitat de visitar la llotja, conéixer el port pesquer i explorar el Museu de la Mar. A més, van gaudir d'un esmorzar saludable amb peix de llotja, on van poder degustar espècies característiques de la mar Mediterrània.

Alberto Vidal, regidor de Comerç i Consum, va destacar la importància de conéixer l'alimentació saludable a través de la llotja local i va ressaltar els tresors naturals de Castelló. També va subratllar que fomentar el consum de productes locals és un dels objectius principals de la regidoria, i fer-ho a través dels xiquets els converteix en autèntics prescriptors de la dieta mediterrània davant les seues famílies.

Te puede interesar
Lo más visto