Onda impulsa el talent local dels joves en e-sports amb l'II Torneig FC24 Enjoy

La ciutat d'Onda avança en la promoció del talent local en l'àmbit dels esports electrònics amb la celebració de l'II Torneig FC24 Enjoy, programat per als dies 28 i 29 de desembre en el Pla

General 09 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
II Torneo FC24 Enjoy

Este torneig s'ha consolidat com una destacada plataforma per a la creixent comunitat gaming d'Onda, atraient tant a fanàtics apassionats com a jugadors experts.

Les inscripcions per a participar en l'esdeveniment estaran disponibles a partir de l'11 de desembre en www.spainenjoytheride.com, amb un límit de 64 places. Les dues jornades del torneig, que es desenvoluparan de 10 a 20 hores, prometen una competició intensa.

El regidor de Joventut, Daniel Álvaro, va destacar la importància d'adaptar-se a les tendències i preferències de la joventut, subratllant que este torneig brinda una oportunitat única per a ressaltar el talent local i oferir als joves una plataforma per a expressar la seua passió pels esports electrònics.

Detalls del torneig:

- Dates: 28 i 29 de desembre.
- Inscripcions: A partir de l'11 de desembre en (www.spainenjoytheride.com).
- Places: 64 participants.
- Jornada classificatòria: Primera jornada.
- Eliminatòries: Segona jornada (huitens, quarts, semifinals i final).
- Consola: PlayStation 5.
- Transmissió: Els partits del segon dia es transmetran en viu a través de streaming amb comentaris i narració en directe.

A més de la competició principal, la Plaça del Pla albergarà quatre desafiaments de la Fira Enjoy The Ride, dissenyats per a jugadors hàbils amb la pilota. Els guanyadors del torneig tindran l'oportunitat de formar part del primer equip d'esports electrònics d'Onda per a la temporada 2023/2024, representant a la ciutat en competicions a nivell nacional i internacional.

Te puede interesar
Lo más visto