Rebrot de coronavirus: 16 casos positius a Castelló després de la festa de Sant Joan

Des de Salut Pública confirmen que cap dels pacients presenta cap símptoma de gravetat

Sanitat 29 de junio de 2020 Redacció
rebrote-k5QH-U110654319806mIF-624x385@Las Provincias

Salut Pública ha confirmat aquest dilluns un brot de coronavirus a la ciutat de Castelló. Es tracta d'un grup format per diferents nuclis familiars en el qual s'han confirmat 16 casos positius, cap d'ells greu. Tots es troben aïllats i continua el seguiment de contactes.

Segons la investigació realitzada per Salut Pública, l'origen del brot ha sigut una reunió familiar durant la celebració de Sant Joan. Una de les famílies participants procedeix de la ciutat de Lleida, i un dels seus membres va presentar símptomes el passat dia 22 de juny.

També preocupa un brot situat a la província de València, en una empresa de Rafelbunyol, en el qual sis dels primers set casos positius ja han sigut donats d'alta. La resta continua pendent de la confirmació definitiva a través de la prova sanguínia ELISA d'alt rendiment per a determinar si es consideren part del brot per ser casos actius o es confirmen com a infeccions anteriors.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers