Benicàssim Ultima Detalls per a la Licitació de la Tercera Fase de la CV-149

Es realitzarà una inversió de 2 milions d'euros

Successos 18 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
Foto CV-149

L'Ajuntament de Benicàssim es prepara per a licitar la redacció del projecte de la tercera fase de la CV-149, una via que connectarà l'Avinguda Mohíno amb l'Avinguda Frares, abastant quasi tres quilòmetres. Amb una inversió prevista de 2 milions d'euros en 2024, l'alcaldessa Susana Marqués destaca que esta fase no sols proporcionarà una nova connexió nord-sud en el municipi, sinó també una alternativa de circulació ràpida i segura cap a Castelló.

Una vegada completada, s'espera que alleuge significativament el trànsit en la Gran Avinguda i la N-340, especialment durant la temporada alta, millorant així la qualitat de vida dels residents i enfortint la infraestructura municipal. La futura licitació de la tercera fase de la CV-149 marca un pas significatiu per a Benicàssim, promovent no sols la connectivitat interna sinó també oferint una via eficient i segura cap a Castelló.

Este projecte demostra el compromís de l'Ajuntament a millorar la mobilitat i la qualitat de vida dels residents. La reducció anticipada del trànsit en àrees clau, com la Gran Avinguda i la N-340, promet alleujar la congestió, contribuint així a l'atractiu i desenvolupament sostenible de Benicàssim.

Te puede interesar
Lo más visto