Gran Premi Castelló - Ruta de la Ceràmica

Una prova ciclista internacional que se celebrarà el 21 de gener

Esports 19 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3606

Barrachina destaca que aquesta competició reflecteix la fusió entre la ceràmica i els atractius turístics de la província, posicionant-la en el ciclisme professional.

L'esdeveniment recorrerà diversos municipis castellonencs i comptarà amb la participació d'equips WorldTeam, destacant la presència de ciclistes com Tadej Pogacar. El director de l'organització, José Cabedo, destaca l'objectiu de convertir Castelló en destinació ciclista.

En conclusió, el Gran Premi Castelló - Ruta de la Ceràmica es presenta com un esdeveniment esportiu de gran rellevància que no només destaca per la seua dimensió competitiva sinó també per l'oportunitat de mostrar els encants turístics i culturals de la província.

Amb la participació d'equips de renom internacional, aquesta competició promet posicionar Castelló en el panorama del ciclisme professional. L'aposta per aquest tipus d'esdeveniments no només impulsa l'esport, sinó que contribueix a la promoció i desestacionalització del turisme, marcant un fet significatiu per a la província.

Te puede interesar
Lo más visto