El patronat de Turisme aprova el pressupost de 2024

El Consell Rector amb un import de 1,3 milions d'euros

General 21 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3675

Arantxa Miralles, regidora de Turisme, es mostra satisfeta amb el pressupost i destaca que permetrà desenvolupar les principals línies d'actuació per impulsar la ciutat en matèria turística.

El pressupost ascendeix a 1.342.925 euros i té com a objectius fer que Castelló siga capital Gastronòmica i consolidar la ciutat com a destinació turística diferenciadora. La regidora subratlla el treball en un Pla Estratègic de Turisme per desestacionalitzar l'oferta i situar Castelló com a destinació preferent.

Destaca la importància de la cultura i la gastronomia com a elements diferencials, amb esdeveniments com la ruta de la Tapa i el Grau, a més de nous esdeveniments gastronòmics. Pel que fa a la cultura, es mantindrà el suport a visites guiades, recreacions històriques i escape rooms.

La celebració d'esdeveniments, com el festival Som Festival Castelló, també és fonamental, així com la promoció de les festes tradicionals.

S'inclouen campanyes innovadores, com Street Park i exposicions, amb la col·laboració amb col·lectius com el Grao Centro Gastronómico, el Playas de Castellón, el Gremi de Forners i altres iniciatives per dinamitzar les platges i suportar esdeveniments com el Festival del Viento.

Te puede interesar
Lo más visto