Salomé Pradas ha anunciat l'aprovació de les noves tarifes del taxi

Aquestes s'aplicaran a vuit àrees, abastant les capitals de província i zones interurbanes

Successos 26 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3787

Aquestes tarifes, que entraran en vigor després de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, han estat establides després de l'informe favorable de la Comissió de Preus i després de consultar les associacions professionals del sector i els representants dels consumidors i usuaris.

Detalladament, s'han establit diferents tarifes per a cada àrea, considerant tant la baixada de bandera com el preu per quilòmetre recorregut i l'hora d'espera. Cal destacar que s'han fixat dues tarifes per a algunes àrees, proporcionant opcions segons les circumstàncies del servei. Aquestes tarifes busquen ajustar-se a les necessitats del sector del taxi i, al mateix temps, garantir un servei públic de qualitat per als usuaris.

La Consellera ha subratllat que la Generalitat seguirà col·laborant amb el sector del taxi per millorar i oferir un servei eficient a la ciutadania. Aquest ajust en les tarifes no només busca reflectir els costos operatius del servei, sinó també reforçar la relació entre l'administració i els professionals del taxi, treballant junts per al benefici dels usuaris i el desenvolupament del sector.

Te puede interesar
Lo más visto