La ciutat de Castelló es prepara per acomiadar l'any amb una programació especial

Una de les principals novetats és la recuperació de la campanya '12 campanades, 12 gomins de clementina'

Successos 29 de diciembre de 2023 Redacció Redacció
IMG_3818

Aquesta campanya consisteix en la distribució gratuïta de 5.000 bossetes amb dues clementines perquè els ciutadans les consumeixin durant les campanades de Cap d'Any.

Aquesta iniciativa busca promoure la tradició local i recolzar el sector citrícola, oferint un producte destacat de la regió. El regidor d'Agricultura, Vicent Sales, va destacar la importància d'aquesta campanya, que es reinicia per posar en valor el producte local i recolzar el sector citrícola.

S'anima als ciutadans a substituir les tradicionals raïm per gomins de mandarina de la varietat clemenules com una forma castellonenca de rebre l'any nou. A més de la distribució de clementines, com a part de la celebració de Cap d'Any, es realitzarà una tirada de caixes de pólvora a càrrec de la pirotècnia Peñarroja des del Real Casino Antic, complint amb les màximes garanties de seguretat.

També hi haurà una actuació gratuïta de l'orquestra Vudú a la sala Grau del districte marítim. Per facilitar el desplaçament dels assistents, s'ha establert un horari especial del Tram cada mitja hora fins a les 6:00 hores del 1 de gener.

Aquesta programació especial reflecteix l'aposta de l'Ajuntament per oferir una oferta d'oci i cultura per a totes les edats i mantenir viva la tradició de la ciutat. La participació en aquestes activitats es presenta com una oportunitat per donar la benvinguda al nou any d'una manera festiva i enriquidora.

Te puede interesar
Lo más visto