Turisme ultima l'elaboració del Pla Estratègic de la Comunitat 2020/2025

El Pla Estratègic de Turisme presentat al febrer s'ha modificat després de la crisi per la COVID-19

General 30 de junio de 2020 REDACCIÓ
Playa_Torrenostra,_Torreblanca

Turisme Comunitat Valenciana ultima l'elaboració del Pla Estratègic de Turisme de la Comunitat Valenciana 2020/2025 amb les aportacions del sector. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, està mantenint durant aquests dies diferents reunions amb tots els agents implicats en el sector turístic amb la finalitat de consensuar entre tots el millor Pla Estratègic de Turisme per als pròxims cinc anys.

La setmana passada va començar la ronda de reunions amb els portaveus de turisme de les Corts. Aquesta setmana, Francesc Colomer, ha continuat amb les reunions com les que va mantenir aquest dilluns amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, destinacions i marques turístiques, i aquest dimarts també es reunirà amb els consells assessores dels CdT, per a continuar en els pròxims dies amb entitats com a universitats, consumidors, a més del personal de Turisme Comunitat Valenciana.

De fet, el mes de febrer passat, el president de la Generalitat, Ximo Puig, va avançar el document executiu del Pla Estratègic de Turisme de la Comunitat Valenciana 2020/2025, i ara s'estan integrant les aportacions de tot el sector, a més dels canvis que la pandèmia viscuda en els últims mesos han suposat en la concepció del turisme.

Te puede interesar
Lo más visto