L'equip de bàsquet Amics Castelló s'enfrontarà demà al Ciutat de Castelló al Baloncesto Fuenlabrada

Això succeirà com a part de la segona volta de la temporada

Esports 18 de enero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4184

Després d'una setmana tranquil·la i la recuperació de la majoria dels seus jugadors, l'equip espera revertir la mala ratxa de nou derrotes.

L'entrenador Juan A. Orenga va expressar la seua satisfacció per haver tingut una setmana d'entrenaments normals amb intensitat alta i el retorn de la majoria de l'equip. Tanor Ngom és l'única baixa, i es coneixerà el seu temps de recuperació després d'una visita mèdica.

L'Amics Castelló és conscient de la importància de guanyar a casa durant aquesta segona volta per sortir de la zona baixa de la taula. L'entrenador va subratllar la rellevància de començar la segona volta amb una victòria i aturar la ratxa de derrotes. Tot i reconèixer les dificultats que presentarà el Fuenlabrada, l'equip està decidit a lluitar per la victòria.

En conclusió, l'Amics Castelló enfronta un desafiament crucial en la segona volta, buscant canviar la seua dinàmica i obtenir una victòria vital contra el Baloncesto Fuenlabrada a casa.

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto