L'entrega oficial de les polseres de la Magdalena 2024 va tenir lloc al Palau de la Festa de Castelló

L'esdeveniment va comptar amb la presència de la regidora de festes, Noelia Selma, l'alcaldessa Begoña Carrasco, així com les Reines de les Festes i membres de les associacions de gaiates

Entrevistes 24 de enero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4308


En l'acte oficial d'entrega de les polseres de la Magdalena 2024, celebrat al Palau de la Festa de Castelló, es va viure un moment destacat. Aquest esdeveniment és essencial, ja que marca l'inici del compte enrere per a les celebracions de la Magdalena, una de les festivitats més importants i arrelades a la ciutat.

L'entrega de les polseres és un gest simbòlic que simbolitza la participació i la identificació dels ciutadans amb les festivitats magdaleneres. A més de les autoritats municipals, també van estar presents les Reines de les Festes i membres de les diferents associacions de gaiates, afegint un toc festiu i comunitari a l'esdeveniment.

Aquestes polseres no només són un accessoris festiu, sinó que també serveixen com a mitjà d'accés a nombrosos esdeveniments i activitats que tindran lloc durant la Magdalena, com ara concerts, desfilades i esdeveniments culturals. L'entrega de les polseres marca un moment d'anticipació i emoció per als ciutadans que es preparen per gaudir d'aquesta celebració tradicional i tan esperada a Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto