Els 16 afectats pel brot en el grup Sant Lorenzo guarden quarantena en els seus habitatges

La Conselleria de Sanitat assegura que no estan ingressats en hospitals i són casos lleus

Sanitat 30 de junio de 2020 Redacció
castello-detecta-1

Els 16 contagiats pel brot de coronavirus a Castelló de la Plana estan aïllats en els seus habitatges, situades en el grup Sant Lorenzo, i són casos lleus, segons la informació de la Conselleria de Sanitat.

Castelló de la Plana és un dels punts d'Espanya on s'ha registrat un brot de coronavirus en les últimes hores. La Conselleria de Sanitat va informar ahir que hi ha 16 persones contagiades de diverses unitats familiars, que resideixen en el barri Sant Lorenzo. Fonts del govern valencià han confirmat que els casos són lleus i els afectats no estan ingressats en cap hospital, per la qual cosa romanen aïllats en els seus habitatges.

El president de l'Associació de Veïns del grup Sant Lorenzo, Enrique Guillamón, ha explicat que el brot es va originar en una trobada en el qual van participar diverses persones.

Guillamón ha assenyalat que el brot també afecta a la zona coneguda com les Bacores i ha explicat que els afectats guarden quarantena en els seus habitatges.

Segons la investigació realitzada per Salut Pública, l'origen del brot ha sigut una reunió familiar durant la celebració de la nit de Sant Joan. Una de les famílies participants procedeix de Lleida, i un dels seus membres va presentar símptomes el passat dia 22 de juny.

Te puede interesar
Lo más visto