L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, presenta en Fitur el Festival del Vent

Aquest es presenta com una proposta innovadora per dinamitzar i posicionar la ciutat com a destinació turística destacada.

General 25 de enero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4326

Aquest esdeveniment, que es durà a terme a les platges del Pinar, Gurugú i Serradal, reuneix activitats esportives amb el vent com a protagonista i busca desestacionalitzar el turisme, generant ocupació i riquesa a la ciutat.

La presentació va comptar amb la presència de diverses autoritats i es va complementar amb demostracions visuals de l'esdeveniment, destacant la singularitat d'aquest festival que aprofita els quatre quilòmetres de platges excepcionals de Castelló.

El Festival del Vent busca atreure 25.000 persones i oferirà activitats gratuïtes i obertes al públic, incloent tallers, demostracions de vol, exhibicions i esdeveniments nocturns amb música i entreteniment als xiringuitos.

La participació en Fitur reforça l'estratègia de promoció turística de Castelló i posiciona el Festival del Viento com un element diferencial per atraure visitants durant la temporada baixa.

Te puede interesar
Lo más visto