Alberto Vidal promociona en FITUR el turisme familiar a la ciutat de Castelló

Parlem amb el regidor de comerç i família de l'Ajuntament de Castelló qui arriba a la fira de FITUR amb la intenció de promoure el turisme familiar

Entrevistes 25 de enero de 2024 Redacció Redacció

Es tracta de pensar en activitats que s'adaptin a totes les edats, tant als més petits, ancians com als adolescents, ja que les famílies poden ser molt diverses. A més, també ens destaca la importància del turisme per al comerç local, cosa que ajuda a reavivar les botigues del centre i també el propi mercat central que està a punt de remodelar-se.

En conclusió, la promoció del turisme familiar a Castelló, liderada pel regidor de comerç i família, Alberto Vidal, demostra el compromís de la ciutat a oferir experiències inclusives per als visitants de totes les edats. La recerca de la insígnia de ciutat turística familiar i l'adaptació d'activitats diversificades subratllen la versatilitat del destí. A més, l'enfocament en el comerç local com a beneficiari del turisme reforça la importància d'aquesta iniciativa per a l'economia de la ciutat.

Aquesta estratègia no només impulsa la visió turística de Castelló, sinó que també reforça els llaços comunitaris i la identitat local al centrar-se en la participació de les famílies en diverses activitats. La pròxima remodelació del mercat central afegeix un altre atractiu al panorama, oferint als visitants i residents un espai renovat per gaudir de productes locals i experiències gastronòmiques. En conjunt, aquestes iniciatives posicionen Castelló com a destinació turística integral i sostenible.

Te puede interesar
Lo más visto