Comauto Sport ha renovat per cinquè any consecutiu la seva col·laboració amb Síndrome de Down Castelló

La iniciativa inclou la cessió d'un vehicle Fiat 500, contribuint així a la mobilitat i logística de l'associació

General 01 de febrero de 2024 Ernesto Biremberg Ernesto Biremberg
IMG_4463

A més, es duran a terme al llarg de l'any diferents accions destinades a fomentar la inclusió de les persones usuàries de l'entitat. Aquesta col·laboració s'emmarca dins del programa "Comptem amb Tu", centrat en el desenvolupament d'accions de Responsabilitat Social Corporativa vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La renovació del conveni es va formalitzar mitjançant la signatura entre Alberto Mateu, president de Síndrome de Down Castelló, i Miguel Sánchez, gerent de Comauto Sport. La col·laboració, que va començar al 2020, ha permès la realització de diverses activitats i accions de sensibilització en matèria d'inclusió.

Comauto Sport és un concessionari i taller que representa marques com Abarth, Fiat, Alfa Romeo i Jeep a Castelló. Per la seva part, Síndrome de Down Castelló és una entitat sense ànim de lucre que promou accions per aconseguir la inclusió social de persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual a la província de Castelló.

L'associació ofereix programes i serveis que abasten diferents etapes de la vida de les persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual, millorant així la seva qualitat de vida.

Te puede interesar
Lo más visto