Hui en televisió de Castelló parlarem sobre l’agenda cultural 2024

“Actuacions de primer nivell per a tots els públics”

Cultura 01 de febrero de 2024 Redacció Redacció

Daniel Álvaro, regidor de cultura de la localitat d'Onda mostra l'oferta cultural del municipi prevista per a Fira d’Onda 2024. Es tracta d'una aposta diversa per a totes les edats. Totes les representacions tindran lloc en el Teatre Mònaco, del 24 al 27 d'octubre.

Álvaro assegura que la programació cultural d'Onda per a la pròxima jornada de Fira és una programació “de primer nivell i per a tots els públics”. Assegura que des de que va prendre possessió el mes de juny passat ha estat treballant en totes estes propostes i per a ell “el més important és que a la gent li agrade”.

S'afigen noves apostes, com l'òpera. L'edil afirma que mai abans s'havia fet a Onda. Però també es mantenen altres representacions que podrien considerar-se tradicions. Com l'onzena edició d'improvisació teatral, en la qual un gran nombre de participants són veïns de la localitat. “No podem oblidar-nos de les associacions d'Onda i com estes donen vida al municipi”, afig Daniel Álvaro.

En un xicotet avançament del que serà l'agenda cultural, es comptarà amb actuacions com De Simba a Kiara, un tribut al Rei Lleó, El Show de Patricia Espejo i El Aguafiestas, estes dues últimes embolicades en l'ambient de l'humor.

Les entrades eixiran a la venda a partir del dimecres 13 de setembre i estaran disponibles en entrades.onda.es.

Te puede interesar
Lo más visto