La Guàrdia Civil va detenir un home a Nules per delictes de lesions i amenaces

La detenció es va produir després d'una resposta ràpida de la Guàrdia Civil després de rebre l'alerta sobre l'incident a Nules

Successos 08 de febrero de 2024 Redacció Redacció
12d18015-de99-4c4b-89ea-1433555405c7

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor dels delictes de lesions i amenaces. Els fets van succeir el passat dia 4 de febrer, quan una patrulla de la Guàrdia Civil es va desplaçar al lloc dels fets per l'alerta d'un home ferit que estava ja sent atés pels servicis sanitaris.
Després de l'atac, la víctima va ser traslladada d'urgència a un centre hospitalari on va ser sotmesa a una intervenció quirúrgica a causa de la gravetat de les ferides sofertes. La presència d'armes com un ganivet de grans dimensions i una destral en el lloc del crim va agreujar la situació, generant una major preocupació en la comunitat local.

L'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Burriana va desplegar una exhaustiva investigació, recollint testimonis de testimonis i duent a terme anàlisis tècnics per reunir proves que permetessin identificar l'agressor. Aquest procés va incloure la realització d'un registre domiciliari autoritzat a la llar del presumpte agressor, on es van trobar i confiscar les armes utilitzades en l'incident.

La resposta ràpida i diligència de la Guàrdia Civil reflecteixen el compromís de les autoritats en la lluita contra la violència i el crim a la regió. La detenció del presumpte agressor i la incautació de les armes són passos importants per garantir la seguretat i la justícia a la comunitat de Nules i els seus voltants. Les autoritats continuaran treballant per esclarir completament el cas i dur davant la justícia aquells responsables de cometre actes criminals.

Te puede interesar
Lo más visto