Més de 200 persones i 100 tractors es van congregar al Port de Castelló per expressar el seu descontent per les importacions de països tercers

La Unió de Llauradors i Ramaders mostra el seu descontentament per haver sigut desallotjats abans de l'hora acordada

General 08 de febrero de 2024 Ernesto Biremberg Ernesto Biremberg
81da6728-b230-4c30-9c21-4bcbb28a9d9c

L'actuació de la policia, que va impedir l'accés dels tractors a la protesta i desallotjar els manifestants de manera agressiva, ha estat criticada durament per La Unió. Carles Peris, secretari general de l'organització, ha denunciat l'actitud desmesurada de les forces de seguretat i ha sol·licitat la dimissió de la subdelegada del Govern, Antonia García Valls, per la seva responsabilitat en aquests esdeveniments.

La Unió ha anunciat una sèrie de protestes addicionals al febrer, tant a la Comunitat Valenciana com a Madrid, sota el lema "Nos sobran los motivos". Aquestes accions busquen visibilitzar els múltiples reptes que enfronta el sector agrari, des de la competència deslleial de les importacions fins a la manca de suport governamental en temes com els assegurances agràries i la sanitat animal.


Enmig d'un panorama d'incertesa i dificultats, La Unió crida a la mobilització i destaca la importància d'unir forces amb altres organitzacions agràries i cooperatives per defensar els interessos dels llauradors i ramaders valencians. La lluita per condicions justes i equitatives pel sector primari continua, i aquestes protestes són una mostra del compromís de La Unió en aquesta causa.

Te puede interesar
Lo más visto