Antonio Gil, alcalde de les Alqueries del Niño Perdido, parla sobre els seus primers mesos al capdavant de l'ajuntament

L'edil destaca en quina situació està el consistori i revela algunes de les vies a seguir

Entrevistes 08 de febrero de 2024 Redacció Redacció

Durant la entrevista en el programa Ó24, Antonio Gil, alcalde de les Alqueries del Niño Perdido, va oferir detalls sobre diversos aspectes de la gestió municipal. Va explicar que l'ajuntament s'enfronta a diversos desafiaments, com la millora d'infraestructures i serveis públics, l'impuls econòmic i l'atenció a les necessitats socials dels veïns.

Gil va mencionar que una de les prioritats del seu mandat és reforçar la participació ciutadana i promoure la transparència en la gestió municipal. Va destacar la importància d'involucrar els ciutadans en la presa de decisions i en la definició de polítiques públiques que beneficiïn a tota la comunitat.

A més, l'alcalde va ressaltar la necessitat d'impulsar el desenvolupament econòmic local, fomentant la creació d'ocupació i donant suport als emprenedors. També va fer èmfasi en la importància de preservar el patrimoni cultural i natural del municipi, així com en promoure el turisme sostenible com a motor de creixement.

Pel que fa a les polítiques socials, Gil va afirmar el seu compromís de garantir l'accés als serveis bàsics i de promoure la inclusió social i la igualtat d'oportunitats per a tots els ciutadans. Es va referir a la importància de treballar en col·laboració amb altres institucions i entitats per abordar els reptes socials de manera integral.

En resum, durant la entrevista, Antonio Gil va proporcionar una visió integral dels objectius i prioritats de la seva gestió com a alcalde de les Alqueries del Niño Perdido, centrant-se en el desenvolupament local, la participació ciutadana, el benestar social i la preservació del entorn.

Te puede interesar
Lo más visto