El Amics Castelló es troba a l'antessala d'un enfrontament crucial contra l'ICG Força Lleida a la LEB Oro

L'entrenador, Juan A. Orenga, subratlla la transcendència del partit

Esports 09 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4613

Juan Orenga és conscient de la necessitat de reprendre el rumb cap a la victòria després d'un període marcat per les lesions. L'ICG Força Lleida, un rival familiar en la categoria, representa un desafiament formidable amb la seua sòlida defensa i versatilitat tàctica.

Orenga fa èmfasi en la importància de mantenir la concentració i reduir les pèrdues de pilota, especialment després de l'últim encontre on l'equip va malgastar 20 possessions. A més, l'entrenador destaca el valor afegit que aportarà la presentació dels equips de la pedrera durant el descans, esperant una forta presència de l'afició a les grades.

Malgrat les adversitats, Orenga confia en el retorn de Milos Jankovic, qui ha mostrat un excel·lent rendiment durant les sessions d'entrenament. L'absència de Tanor Ngom, novament lesionat, representa un obstacle que l'equip haurà de superar. No obstant això, Orenga veu en Jankovic una oportunitat per a reforçar l'equip i contribuir a l'èxit en el partit.

Amb l'encontre programat per a començar mitja hora abans de l'habitual, l'Amics Castelló es prepara per a rebre l'ICG Força Lleida amb determinació i el ferm objectiu d'assegurar una victòria que els apropie més a la permanència en la categoria.

Te puede interesar
Lo más visto