El Carnaval del Grau de Castelló es presenta com un esdeveniment inclusiu i participatiu

L'esdeveniment compta amb més de 20 activitats programades per a tot el cap de setmana

Festes 10 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4643

Destaca l'atenció especial a les persones amb mobilitat reduïda, les quals tindran un espai reservat per gaudir dels esdeveniments principals, com el Gran Desfilament del dissabte i l'Enterrament de la Sardina del diumenge. A més, s'ha comptat amb una intèrpret de llengua de signes en la Cridà infantil i la recepció del Rei Carnestoltes, demostrant un enfocament inclusiu en totes les activitats.

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, enfatitza el valor d'aquestes festes d'hivern per al Grau i el seu impacte en l'economia local i el turisme. Per la seua part, la tinent alcalde del Grau, Ester Giner, ressalta l'àmplia varietat d'esdeveniments dissenyats per atraure persones de totes les edats i municipis propers.

Entre les novetats d'enguany s'inclouen concursos de màscares i mascotes, gràcies a la col·laboració de l'Associació de Comerços del Grau. A més, s'ha implementat un enfocament inclusiu amb la ubicació específica per a persones amb mobilitat reduïda en els esdeveniments principals.

El punt àlgid del Carnaval serà el Gran Desfilament del dissabte a la tarda, que comptarà amb la participació de penyes, carrosses, xarangues i més. L'esdeveniment culminarà el diumenge amb l'Enterrament de la Sardina i l'entrega de premis.

Per facilitar els desplaçaments, s'ha activat un servei especial de TRAM cada 30 minuts durant tot el cap de setmana, amb una major freqüència durant la nit del dissabte. A més, s'ha habilitat un punt d'Atenció a Víctimes (PAVE) per garantir la seguretat dels assistents.

La programació completa del Carnaval es pot consultar en la web municipal de turisme.

Te puede interesar
Lo más visto