Onda es prepara per rebre una nova edició del festival de música dance 'We Love Remember'

Aquest es durà a terme el proper 4 de maig al Recinte Multiusos

Festes 10 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4649

Aquest esdeveniment comptarà amb la participació de més de 40 artistes de primer nivell, incloent la presència de la primera artista internacional al festival. Amb una duració de 12 hores i tres zones diferents, el festival promet oferir una experiència única per als aficionats a la música electrònica.

El regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig, juntament amb el representant de l'organització José Vte. Prades, ha destacat que aquesta edició del festival superarà totes les expectatives, amb una impressionant alineació d'artistes tant nacionals com internacionals. Puig també ha expressat el seu agraïment a l'esforç de l'empresa organitzadora per dur a terme un esdeveniment de primer nivell que proporciona moments de diversió i entreteniment per a tots els ciutadans de Onda.

'We Love Remember' ha ampliat la seva oferta d'oci cultural aquest any, incloent-hi la participació d'un artista internacional, així com la creació d'un nou escenari avantguardista anomenat 'Planeta Retrospectiu'. A més, s'han afegit activitats prèvies al festival, com una sessió pre-party el divendres i un "vermut" el dissabte al matí.

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web oficial del festival, amb un preu especial per a les primeres 1000 unitats. A més, com a novetat aquest any, s'ha habilitat un servei d'autobús per facilitar el desplaçament dels assistents des d'altres poblacions properes.

Pel que fa a la programació d'artistes, el festival comptarà amb un elenc impressionant a l'escenari principal, incloent-hi reconeguts noms de l'escena nacional i internacional com Paco Pil, Miguel Serna, i la destacada artista Tina Cousins. A més, el festival oferirà experiències úniques al 'Planeta Retrospectiu' i la 'Silent Room', on els assistents podran gaudir de la música a través d'auriculars sense fils i explorar diferents estils musicals.

'We Love Remember' també oferirà una varietat d'activitats culturals i socials, com showcases en llocs emblemàtics de la localitat, entrevistes exclusives amb els artistes i xerrades educatives. Tota la informació estarà disponible a la pàgina web oficial i les xarxes socials del festival.

Te puede interesar
Lo más visto