El espectáculo de Mayumana en el Teatro Mónaco de Onda va ser un rotund èxit

La funció va aconseguir captivar a una audiència diversa amb la seua innovadora combinació de ritme i creativitat

Cultura 10 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4657

En la perfomance, s'ha pogut apreciar la utilització d'objectes quotidians reciclats com a instruments musicals. Aquest esdeveniment no només va oferir entreteniment de gran qualitat, sinó que també va transmetre un important missatge sobre la sostenibilitat i la reutilització de recursos.

L'acollida entusiasta del públic subratlla el compromís de l'Ajuntament d'Onda d'oferir una programació cultural variada i de primer nivell. A més, la propera presentació de l'òpera Madama Butterfly de Giacomo Puccini el 17 de febrer demostra el continu impuls d'Onda com a un destí cultural destacat a la regió.

El èxit de Mayumana al Teatre Mónaco reflecteix el compromís d'Onda amb l'excel·lència cultural i l'entreteniment divers per a la seua comunitat. Aquest esdeveniment és només un exemple del vibrant panorama cultural que ofereix la ciutat. Amb la propera presentació de l'òpera Madama Butterfly, Onda continua consolidant la seua posició com a un important destí cultural a la província, oferint experiències enriquidores per a tots els seus residents i visitants.

Te puede interesar
Lo más visto