El dimarts 13 de febrer marca l'inici de la II Carrera de les Empreses Càmera de Comerç Castelló

Aquesta comença amb una xerrada inaugural titulada "La activitat esportiva i la seua importància en el benestar personal i el rendiment laboral"

General 11 de febrero de 2024 Ernesto Biremberg Ernesto Biremberg
2a76101f-bf88-4768-94a8-d6384eb88415

Aquesta activitat comptarà amb la participació de Juan Antonio Corbalán, exjugador de bàsquet del Real Madrid i actual director de la Unitat de Fisiologia de l'Exercici de Vithas Internacional, i el periodista esportiu Víctor Franch.

Corbalán, reconegut esportista i metge especialitzat en Medicina del Treball i Medicina de l'Educació Física, compartirà la seua visió sobre la importància de l'activitat física en la vida quotidiana i el rendiment laboral. Franch, amb més de 25 anys d'experiència en el periodisme esportiu, moderarà el diàleg i guiarà la conversa.

L'esdeveniment, que se celebrarà a la Càmera de Comerç de Castelló a les 19h, és gratuït i obert al públic, encara que requereix inscripció prèvia. Serà una oportunitat per aprendre de l'experiència i coneixements de Corbalán, qui abordarà la importància de l'esport des de la seua perspectiva com a esportista professional, metge i empresari.

Te puede interesar
Lo más visto