La alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, destaca l'èxit de la col·laboració entre l'Ajuntament i Acció Contra la Fam

Això ha permès que 255 veïns accedisquen a l'ocupació gràcies als tallers subvencionats per la regidoria de Benestar Social

Política 11 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4674

Aquests tallers, amb una inversió de fins a 70.000 euros, han aconseguit ocupar al 50% dels participants.Carrasco ressalta la importància d'aquestes iniciatives per a les empreses locals, especialment en sectors com la indústria de l'azuleig. Assenyala que l'any passat es van realitzar Escoles d'Ocupació de Logística i Neteja Industrial, així com d'Operari Ceràmic Polivalent, beneficiant a 99 persones de Castelló.

Destaca també la participació significativa de dones en aquests programes, subratllant la seua importància per a millorar la capacitació laboral i el futur de qui busca ocupació. A més, enfatitza en la millora de les habilitats personals i la formació especialitzada per adaptar-se a les necessitats del mercat laboral local, com la indústria ceràmica.

Carrasco reafirma el compromís de l'Ajuntament amb aquest tipus de programes d'inserció sociolaboral, ressaltant que la millor política social és la creació d'ocupació. Conclou destacant la importància de la col·laboració entre administracions, entitats i empreses per a satisfer les necessitats econòmiques locals.

Te puede interesar
Lo más visto