El Ajuntament d'Onda ha anunciat la convocatòria per a ajudar a les famílies en situació d'emergència o pobresa energètica

Aquestes disposaran d'un total de 135.000 euros durant l'any 2024

Economía 11 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4679

Aquestes ajudes es distribueixen en tres línies específiques: pobresa energètica, ajuts d'emergència i altres ajudes destinades a solucionar situacions urgents o específiques. Els beneficiaris que compleixin els requisits establerts podran sol·licitar aquestes ajudes al llarg de tot l'any.

El regidor de Serveis Socials, Qualitat de Vida i Famílies, Óscar Valero, ha destacat el compromís del govern municipal amb el benestar de tots els veïns, assegurant que sempre s'ofereixrà suport a aquells que ho necessitin. Aquestes ajudes són fonamentals per proporcionar un raig d'esperança a les famílies que passen per dificultats i manquen de recursos per fer front a les seves necessitats bàsiques.

A més d'aquestes ajudes generals, l'Ajuntament també renovarà els programes de suport destinats a famílies amb membres diagnosticats de celiaquia i a famílies monoparentals. Aquests programes busquen oferir suport econòmic i accés a tractaments mèdics específics per a persones celíaques, així com brindar estabilitat i benestar addicional a les famílies monoparentals.

Te puede interesar
Lo más visto