El Ajuntament de Castelló reafirma el seu compromís amb el gènere de la novel·la negra en presentar una nova edició del festival "Castelló Negre"

Aquest està programat del 16 al 29 de febrer

Cultura 13 de febrero de 2024 Redacció Redacció
3063d457-52dd-4dad-8f5b-418b369fb0df

Aquesta iniciativa, ja consolidada en el panorama cultural de la ciutat, representa una oportunitat única per als amants del misteri i la intriga. Arantxa Miralles, regidora de Turisme, en col·laboració amb el reconegut escriptor Pedro Tejada, ha revelat el suggerent cartell de l'esdeveniment, que promet una experiència literària enriquidora i emocionant.

L'agenda del festival abasta una àmplia varietat d'activitats dissenyades per captivar els participants, des de cautivadores xerrades sobre l'art de l'escriptura negra fins a emocionants taules rodones on es debatran els secrets darrere dels millors thrillers del moment. A més, s'ofereixen tallers pràctics d'escriptura, oferint als entusiastes l'oportunitat d'explorar el seu propi potencial creatiu sota la guia d'experts en el gènere.

Amb "Castelló Negre", l'Ajuntament busca no només promoure la lectura i l'art literari, sinó també fomentar el turisme cultural i consolidar la reputació de Castelló com a destinació vibrant i enriquidora per als amants de la cultura i el misteri.

Te puede interesar
Lo más visto