L'Ajuntament de Castelló i la Generalitat han acordat unir esforços per a donar un nou propòsit a l'emblemàtic edifici de Correus

Destaca el fet que serà un edifici obert a la ciutadania

General 14 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4724

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, juntament amb la Consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, van visitar el recinte per avaluar el seu estat i discutir possibles usos futurs.

Amb dues administracions han manifestat el seu compromís de tornar aquest espai a la ciutadania, iniciant una fulla de ruta per determinar el seu millor destí abans que finalitze la legislatura. Carrasco va expressar la importància d'obrir aquest edifici per al gaudi dels ciutadans i visitants, revitalitzant el centre de la ciutat amb activitats culturals i socials innovadores.

Per la seua banda, la Consellera Montes va destacar la necessitat de trobar un equilibri entre les necessitats dels veïns i les funcionalitats que la Generalitat pot proporcionar, assegurant que treballaran conjuntament per a fer de l'edifici un pol d'atracció tant per a la innovació com per al turisme.

L'alcaldessa va subratllar que l'objectiu és crear un espai dinàmic i participatiu, allunyat de la idea de convertir-lo en simples despatxos, proposant activitats culturals, exposicions i la possibilitat de convertir-lo en un Museu de la Festa per a mostrar la rica cultura i tradicions de la ciutat.

Dues institucions, han constatat el bon estat de conservació de l'edifici, la qual cosa augura un procés de revitalització exitós per al gaudi dels ciutadans de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto