Castelló s'ha convertit en la primera capital de província d'Espanya a unir-se a la Xarxa Europea de Municipis Family-Friendly

Això ha estat un pas significatiu cap al reforçament de les polítiques familiars

Política 14 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4728

Aquest reconeixement, atorgat durant el IV Congrés de Municipis Europeus Familiars a Brussel·les, ressalta el compromís de la ciutat amb el benestar i la qualitat de vida de les famílies. Alberto Vidal, regidor de Família i Infància, va rebre aquest guardó en representació de l'Ajuntament, destacant el treball realitzat per impulsar polítiques favorables per a les famílies en àrees com urbanisme, oci, esports, sanitat i cultura.

La inclusió de Castelló en aquesta xarxa europea, promoguda per la European Large Familian Confederation, reflecteix el reconeixement a les iniciatives implementades per l'ajuntament en els últims mesos. La creació de la regidoria específica de Família i Infància al inici d'aquesta legislatura demostra el compromís continu de la ciutat en aquest àmbit. L'objectiu principal és garantir que les polítiques dirigides a reforçar les famílies siguin efectives i abastin totes les àrees del govern municipal.

El IV Congrés de Municipis Europeus Familiars va proporcionar un espai per a l'intercanvi d'idees i experiències entre representants de 14 països europeus. Temes com la innovació digital per millorar la vida familiar, la creació d'entorns més acollidors i la lluita contra la crisi demogràfica van ser discutits en profunditat. La participació de Castelló en aquest esdeveniment subratlla el seu lideratge en la promoció de polítiques familiars a nivell europeu i el seu compromís amb el benestar dels seus ciutadans.

Te puede interesar
Lo más visto