"Per primera vegada les Festes de la Magdalena tindran intel·ligència artificial"

Pots estar informat en temps real de tot el que envolta les Festes de la Magdalena a través de WhatsApp

Festes 16 de febrero de 2024 Redacció Redacció

Paco Cabañero, regidor d'innovació, ha presentat el projecte "Magdabot", en el qual a través d'un codi QR, que començarà a estar vigent a partir del repartiment de llibrets on vindrà imprès, es té accés a una intel·ligència artificial que permet que a través de WhatsApp arribi al ciutadà tota la informació sobre la programació de les festes, també informació en temps real sobre cancel·lacions o retard en algun acte, per exemple per causa meteorològica. 

A més, inclou informació en temps real sobre el transport públic i com a novetat, informació sobre la història de les Gaiates. El regidor ho descriu com una aplicació "més accessible, immediata i directa", ja que no cal descarregar-se res, és com afegir un contacte nou al mòbil.

El productor d'aquesta aplicació adverteix que inclou l'últim en tecnologia i innovació en l'App de WhatsApp com menús de dreta a esquerra. A més, afegeix que és 'tan senzill d'utilitzar com sembla'.

Aquest servei serà totalment gratuït per a tots els seus usuaris, amb data de llançament el dia 26 del present mes. A més, es facilitarà un codi QR per poder accedir al seu funcionament.

Per la seva part, la regidora de festes, Noelia Selma, mostra que aquesta 'Magdabot' és un gran avanç per tenir a veïns i visitants ben informats.

Te puede interesar
Lo más visto