La regidoria de Comerç i Consum, sota la direcció d'Alberto Vidal, ha intensificat els seus esforços per revitalitzar el comerç local a Castelló

Vidal destaca el compromís total del govern local i l'increment significatiu del pressupost de la regidoria

Economía 18 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4795

Aquest pressupost es situa en un 93%, arribant als 580.720 euros, com a mostra concreta d'aquest compromís. Entre les mesures implementades, es destaca l'elaboració d'un cens actualitzat de locals buits i un servei d'assessorament especialitzat per millorar la seva presència en plataformes digitals.

A més, s'han establert convenis amb associacions i gremis, promocionant iniciatives com fires comercials, desfilades de moda local i esdeveniments en col·laboració amb diversos sectors comercials.

La campanya de bons comercials també s'ha reforçat, amb una partida pressupostària de 260.000 euros, ampliable segons demanda. S'ha posat èmfasi en millorar l'accessibilitat al centre i embellir la imatge urbana, així com en reforçar l'ordenança relacionada amb locals buits per incentivar-ne l'ocupació i dinamitzar les zones comercials.

Vidal es mostra optimista davant els resultats obtinguts fins al moment, destacant l'obertura de noves botigues a la ciutat i la repercussió positiva que algunes mesures han tingut en el comerç local. El seu compromís és seguir treballant incansablement per mantenir aquesta tendència positiva i continuar reforçant el comerç de proximitat a Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto