El govern municipal ha donat resposta a una demanda crítica per la seguretat dels aproximadament 400 jugadors que freqüenten el Gaetà Huguet

Aquest és un camp de futbol que necessitava urgentment una renovació en el seu gespa després de vuit anys de deteriorament

Política 18 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4796

Sota la supervisió del regidor d'Infraestructures, Sergio Toledo, i la regidora d'Esports, Maica Hurtado, s'han completat les obres, les quals no només han implicat la instal·lació d'un gespa innovador, sinó també la renovació integral de les porteries.

Aquest camp esportiu, sent el primer a Castelló en adoptar aquest tipus de gespa, ara ofereix un entorn més segur i adequat per a la pràctica del futbol. El nou gespa compta amb una base que segueix les recomanacions de la Unió Europea, utilitzant menys cautxú i proporcionant una superfície més consistent i resistent, la qual cosa garanteix una major seguretat per als jugadors.

A més d'aquestes millores físiques, el govern municipal està compromès amb una visió a llarg termini per millorar totes les instal·lacions esportives municipals. Es planeja desenvolupar un Pla Director integral que abordi les necessitats de cada lloc i garanteixi instal·lacions modernes i funcionals per a tots els esportistes de la ciutat.

Amb un pressupost augmentat en gairebé 900.000 euros per al Patronat d'Esports en 2024, la ciutat està posicionant-se per oferir una oferta esportiva més variada i atractiva durant tot l'any. Aquest augment reflecteix el compromís del govern local de desestacionalitzar l'oferta esportiva i atreure esdeveniments importants en totes les èpoques de l'any.

Te renovació del gespa del Gaetà Huguet no només millora la qualitat de les instal·lacions esportives, sinó que també demostra el compromís del govern municipal amb la seguretat i el benestar dels seus ciutadans, especialment dels joves esportistes que fan ús d'aquestes instal·lacions dia a dia.

Te puede interesar
Lo más visto