Benicarló ha inaugurat un nou aparcament gratuït amb capacitat per a més de 150 vehicles

Aquest es troba al carrer del Tossal de les Figueres, prop de l'antiga N340

General 19 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4814

La Brigada d'Obres i Serveis es va encarregar de condicionar el solar, realitzant tasques de neteja, desbrossament i nivel·lació del terreny, així com instal·lant il·luminació i senyalització a totes les places.

A més, s'han col·locat dos cartells informatius a l'entrada de l'aparcament, un amb el plànol i el sentit de circulació intern, i un altre recordant la normativa sobre la prohibició que els gossos dipositin excrements a l'àrea, amb multes de fins a 300 euros.

El regidor Fabián Flos va agrair la cessió gratuïta de l'espai per part de l'empresa Edificaciones Vilanova i va destacar altres actuacions recents en l'adequació d'aparcaments a la ciutat. Va assenyalar que seguiran treballant per obtenir cessions gratuïtes de solars, considerant que Benicarló necessita més espais d'aparcament.

Respecte a l'àrea per a mascotes, es va traslladar al costat oest de l'aparcament, prop del bulevard, per evitar molèsties als veïns per sorolls i olors. Aquest projecte no només contribueix a crear àrees d'aparcament, sinó que també revitalitza zones urbanes i millora l'accessibilitat a la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto